FAQ

Fakturering

Mødeforplejningsmodulet kan automatisk sende fakturaer til kunderne. Til offentlige myndigheder sendes typisk en OIOUBL-faktura og til private virksomheder en PDF-faktura.

Kantine-terminal

Ja, eksterne brugere kan betale på kantine-terminalen med MobilePay eller kreditkort.

Kantinekunder kan betale med medarbejderkort, adgangschip eller blot scanne deres telefon. Betaling foregår ved løntræk eller ved at tanke-penge op på sin FacilityNet konto. Gæster kan modtage et gæstekort eller betale med MobilePay eller kreditkort. Læs mere: https://cateringportal.dk/kantine-terminal/.

Outlook

Ja, med vores nye Outlook add-in kan du reservere lokaler, av-udstyr og biler direkte i Outlook. Læs mere.

Outlook add-in’et installeres som et tilføjelsesprogram til Outlook. Det betyder, at I ikke skal installere, konfigurere eller åbne op til Exchange serveren.

Sikkerhed

Sikkerhed er vores højeste prioritet. I FacilityNet er der høj fokus på sikkerhed, både i software, datacenter og internt i organisationen. Læs mere om vores sikkerhedsprocedurer her: https://cateringportal.dk/sikkerhed/.

Nej, i FacilityNet indtastes og gemmes ikke personfølsomme data. I FacilityNet gemmer vi kun brugerens navn, e-mail-adresse, initialer, telefonnr.

Kom hurtigt igang – Kontakt os