Kantine-terminal – udvalgte features

Nedenfor ses udvalgte features i kantine-terminal-modulet.

Betal med MobilePay eller kreditkort

Frokost kan betales direkte på kantineterminalen med MobilePay eller kreditkort. Det er også muligt at tanke penge op på sit medarbejder-kort eller adgangschip.

Klippe- / månedskort til gæst

Giv gæster et klippekort eller periodekort, så de kan spise i kantinen. Det kan f.eks. være mødegæster, kursister, konsulenter eller håndværkere, som får tilbud frokost i kantinen.

Automatisk optankning

Hvis kantinekunderne skal tanke penge op på deres medarbejderkort / adgangschip, så kan man sætte FacilityNet til automatisk at tanke penge på kortet når saldo f.eks. runder 50 kr.

Tilmeld kort på terminal

Systemet kører helt af sig selv uden administration. Kantinekunderne kan selv tilmelde deres medarbejderkort / adgangschip på terminalen og kort tid efter vil de kunne handle i kantinen.

Scan medarbejderkort / adgangskort

Virksomheden kan anvende deres eksisterende medarbejderkort eller adgangskort til at betale frokost i kantinen. Betaling foregår ved løntræk eller at medarbejderne selv skal tanke penge op på kortet.

Online salgsrapport

Kantine-terminalen synkroniserer løbende med FacilityNet, så køkkenpersonalet kan se terminal salget online. Det er muligt at udskrive forskellige typer rapporter, f.eks. køb opdelt pr. kunde.

Intelligent systemovervågning

Kantine-terminalen og FacilityNet overvåger konstant om noget på terminalen er galt, f.eks. hvis et kabel er taget ud, hvis der ikke er internetforbindelse, hvis der snart mangler bonruller m.m. FacilityNet sender en SMS til de personer der ønsker at modtage besked.

Kvittering med kontrolkode

Når kantinekunden har købt varer på terminalen printes en kvittering på købet. Kvitteringen kan placeres ved siden af tallerkenen som bevis på betalingen.

Kan køre offline

Terminalen kan køre offline. Det betyder at hvis der skulle være udfald op netværket, så vil kantinekunderne stadig kunne gennemføre købet. Så snart der er internetforbindelse vil kantine-terminalen synkronisere data.